Introductiecursus Aikido

Vanaf dinsdag 3 september 2024 organiseert de stichting In Mind & Body in Ridderkerk weer een boeiende introductiecursus! Wil je in 10 lessen uitgebreid kennismaken met aikido? Ben je nieuwsgierig naar de fysieke uitdaging, geschiedenis, filosofie en etiquette van deze fascinerende krijgskunst? Laat je dan door onze inspirerende en ervaren leraren wegwijs maken in de wereld van aikido.

Tijdens deze cursus maak je kennis met het ki-aikido van grootmeester Kenjiro Yoshigasaki, die in 1977 naar Europa kwam om deze kunst te verspreiden. Onze leden beoefenen aikido om verschillende redenen. Sommigen willen zelfverdediging leren, terwijl anderen hun mentale weerbaarheid willen vergroten. Een aantal werken aan hun fysieke conditie, terwijl anderen op zoek zijn naar zelfontplooiing. En stiekem werk je gedurende onze trainingen natuurlijk aan al deze onderdelen tegelijkertijd.

Deze introductiecursus biedt een unieke gelegenheid om kennis te maken met aikido als traditionele krijgskunt in in een modern jasje.

Schrijf je vandaag nog in en ontdek wat aikido kan doen voor jou in je dagelijkse leven.

Email info@inmindandbody

Website:

https://inmindandbody.nl/

Mobiel / Whatsapp 0640401972
Kosten E 25,- voor 10 lessen