Meedoen / Aanmelden

Proeflessen

Ben je geïnteresseerd geraakt door een van onze cursussen, dan kan je zonder je te hoeven aanmelden bij ons binnenlopen. 

Binnen  2 weken kan je alle lessen binnen het les aanbod van In Mind And Body uitproberen, vandaar uit mag je de keuze maken.
Over het algemeen worden er op feestdagen geen lessen verzorgd.
Kijk voor de meest actuele stand van zaken op de ‘Agenda‘ van onze website.
Voor de eerste lessen kan je gemakkelijk zittende sportkleding aantrekken en een eigen flesje water meenemen.  Voor Yoga is ook een matje en een eigen handdoek nodig, desgewenst ook een eigen kussentje of dekentje. Voor de cursus Tai Chi worden ook lekker zittende sportschoenen aangeraden. 

Voor alle mogelijkheden bij In Mind & Body, zie overzicht kosten

Aanmelden

Op onze locatie zijn inschrijfformulieren aanwezig. Mocht je na je proefles dusdanig enthousiast zijn geworden dat je graag lid wilt worden, vraag dan om een inschrijfformulier.
Wanneer je wilt, kan je bij ons ook meerdere cursussen volgen. Bij het inschrijven is het mogelijk om een ‘all-in abonnement’ af te nemen. Hiermee mag je tegen gereduceerd tarief alle lessen volgen die je wilt.
Bij de inschrijving voor de cursus zit ook een machtiging op het inschrijfformulier. Wanneer je deze getekend inlevert bij de docent, wordt de maandelijkse incasso gestart. De gelden worden maandelijks aan het eind van de maand geïnd. Tijdens de zomerstop wordt er niet geïncasseerd.
Van de penningmeester ontvang je een e-mail ter bevestiging van de inschrijving.
• Wil je geen gebruik maken van de automatische incasso, dan zijn wij genoodzaakt
extra administratiekosten in rekening te brengen. Dit bedraagt €2,50 per maand.
• Ben je jonger dan 18 jaar dan dien je schriftelijk toestemming te krijgen van
je ouders of wettelijke voogd.
• De stichting is niet aansprakelijk voor zaak- en/of personenschade door
ongevallen of ander toedoen, die cursisten tijdens de deelname aan de cursussen
zouden kunnen overkomen.

Lidmaatschap beëindigen

Wil je je lidmaatschap eindigen, dan kan je een bericht sturen aan de penningmeester (penningmeester@ki-zentrum.nl) waarin je aangeeft te willen stoppen. Dit kan je ook doen wanneer je een all in abonnement hebt en je met 1 cursus verder wilt. Er geldt voor alle cursussen een opzegtermijn van 1 maand.