Hatha- en Zwangerschaps Yoga docent(e) gezocht 

In verband met het vertrek van een collega zijn wij op zoek naar een enthousiaste Hatha- én Zwangerschaps Yoga docent(e). Het liefst voor de woensdag-avond, voor een les van ieder 1 uur, met de mogelijkheid tot uitbreiding. Maar andere avonden zijn ook een optie.

Onze oud collega gaf deze beide lessen. Maar we verwelkomen natuurlijk ook graag 2 nieuwe collega’s, voor de aparte disciplines.

Mocht je interesse hebben in het worden van een yoga docent(e) of jezelf verder willen ontwikkelen als yoga docent(e) in een andere soort/vorm van yoga dan horen wij dat ook graag! Want er zijn eventueel regelingen mogelijk om opleidingen te volgen. Wij zijn een fijne stichting die voor verbinding staat.
Wij geven onze eigen leden dan ook graag de ruimte om zich te ontwikkelen.

Dus mocht je je geroepen voelen, lees onze website even door voor het krijgen van ons ‘In mind & body’ gevoel. Of mocht je iemand weten in je omgeving die bij deze vacature past dan horen wij dit ook graag.
Wij werken bij onze stichting allemaal op vrijwilligers basis voor een vrijwilligers bijdrage en deze is best de moeite waard.
Heb je interesse of wil je meer weten neem dan contact op met ons! Wij horen graag van je!

email:

yoga@inmindandbody.nl

Website; https://inmindandbody.nl/yoga-meditatie/

Website; https://inmindandbody.nl/yoga-meditatie/#Zwangerschapsyoga