Eigen Wijze Expressie

Eigen Wijze Expressie speciaal voor kinderen van de basis school vanaf 7 jaar, uit school worden de kinderen ontvangen in onze zaal met wat drinken en iets lekkers. In dit lesuur gaan we aan de slag met diverse (creatieve) materialen en of vormen van toneel en als rode draad door alles heen: aspecten van Yoga & Mindfullness voor kinderen. Kinderen leren door middel creatief bezig zijn, en dit kan op verschillend manieren, in fysieke vorm : knutselen-tekenen/verven etc.. maar ook in samen werken. En er samen voor zorgen dat er een eindproduct komt. Dit eindproduct kunnen de kinderen laten zien naar de buitenwereld.

Materialen als verkleedkleding- handpoppen in divers formaat-zorgen ervoor dat een kind in een hele andere verrassende rol kan komen en vaak onder bewust ook mee werkt aan zelfvertrouwen.
Aandacht en ruimte om jezelf te presenteren nemen we in de lessen mee, daarin ook lichaamshouding en de adem.
Belangrijk te weten is, dat wij het platform bieden in kaders of thema`s, maar de kinderen ruimte krijgen met hun eigen inbreng: ofwel hun Eigen Wijze Expressie ! En een creatieve geest in een gezond lichaam !


Wat is het verschil, met wat er al bestaat?

*Werken in een groep van maximaal 10 kinderen, aandacht zoveel mogelijk naar het kind, om van binnen uit sterker te kunnen worden.

* Blok periode van een aantal weken voor een gereduceerd tarief
* Woensdagmiddag 14.15-15.15 uur
* Kinderen mogen hun `werk` laten zien aan de mensen die het nodig hebben: denk aan zieke mensen, of ouderen of welke doelgroep zij zelf willen.
*Belangrijkste: Kinderen gebruiken hun eigen inbreng om gezamenlijk tot een product te komen

meer info : marionbertels@hotmail.com