Nieuw Theaterlessen en Crea uur voor kids bij In Mind & Body

Crea uur voor kids met Carine

De kids gaan aan de slag met diverse ( recycle) materialen & thema’s uit de natuur, seizoenen, feesten etc. Carine, zelf een ervaren juf uit het basisonderwijs, vindt het mooi om te zien dat als kinderen met hun handen bezig zijn, ze meer uit hun hoofd komen. Ze zijn dan even helemaal in het hier en nu. Soms knutselen we niet voor onszelf maar voor een ander, voor mensen die wel wat aandacht en liefde kunnen gebruiken. Iets wat volledig bij de Stichting past. De kids  presenteren of reiken zelf hun kunstwerken uit. Carine heeft veel zin om te gaan starten!

Eigen Wijze Expressie- met Charlotte

Theaterlessen voor groep 4 t/m 8 en voor groep 1,2,3

In een periode van een aantal lessen, werken ze gezamenlijk aan een eindproduct. Werkelijk alles wordt uit de (kleding)-kast gehaald om alle magie van het spel maximaal in te zetten. Ze leren zich presenteren, in te leven en te uiten. Uiteraard met veel lol. Na afsluiting van een periode mogen ze hun eindproduct laten zien aan de buitenwereld, ook hier kijken we graag naar de mensen die het nodig kunnen hebben.

Bekend terrein
Voor zowel Carine, als Charlotte is In Mind & Body bekend terrein.
Beide zijn ze als (jeugd)lid gestart , bij o.a. Yoga & Aikido. Het verbinden en de sociale factor die de stichting heeft, spreekt ze enorm aan. Het is thuiskomen, zegt Charlotte, de sfeer is hier fijn, ieder is welkom en mag zijn wie hij of zij is. Ik ben super blij dat ik nu zelf hier les aan kinderen mag gaan geven, ik heb er enorm veel zin!

Tijden & prijzen

Woensdagmiddag

Crea o.l.v. Carine
14:15-15:15 uur

Eigen Wijze Expressie o.l.v. Charlotte
15:15-16:15 uur – Groep 4 t/m 8
16:15-16:45 uur – Groep 1,2,3

De Stichting functioneert zonder winstoogmerk, de prijzen zijn zo laag mogelijk zodat het voor iedereen toegankelijk kan zijn. 16,00 per maand voor 1 kinder activiteit, of 26,00 all-in abonnement(meer dan 1 of alle)-Fitkids yoga donderdag 15:15-16:15uur en Aikikids vrijdag 19-20 uur vallen er ook in.

Aanmelden via info@inmindandbody.nl – of kijk op www.inmindandbody.nl

 

 

Docenten

Carine
Carine
docent Crea met kids
Charlotte
Charlotte
docent Eigen Wijze Expressie