Gratis buitentrainingen voor alle Ridderkerkers

In Mind & Body heeft in de maand juni een mooi programma samengesteld voor iedereen die gezond en fit wil blijven. Lid, of geen lid: lekker buiten in beweging zijn, is goed en gezellig voor iedereen! Met het organiseren van de buitenactiviteiten wil de stichting iets extra’s doen voor alle Ridderkerkers, juist omdat de coronatijd zoveel beperkingen met zich meebrengt. Alle trainingen zijn gratis en kun je vrijblijvend volgen. Vanzelfsprekend vinden de activiteiten plaats op gepaste afstand, en volgens de strikte RIVM-regels.

Een mooi buitenprogramma

De docenten van In Mind & Body staan voor je klaar, en hebben er nu al zin in! Bij droog weer is er op maandagavond om 19.30 uur Tai Chi/Chi Kung-training onder leiding van  Janny, bij de rivier de Noord, aan de Ridderhaven. Wil je meedoen? Meld je dan even aan bij Janny: jannyroodnat@gmail.com  

Aikidotraining is er elke dinsdagavond om 20:00 uur, buiten achter de gymzaal van de oude huishoudschool aan de Koninginneweg 150.

Al eens gehoord van Mindful Moving? Nu heb je kans om kennis te maken met deze combinatie van yoga, actief en passief wandelen, afgewisseld met diversen oefeningen. Lekker buiten bewegen dus en dat doen we drie keer in de week met docenten Marion (maandagochtend om 9.30 uur), Stéphanie (donderdagochtend om 10.15 uur) en Friso (zondagochtend 10.15 uur), Verzamelen gebeurt bij de eerste parkeerplaats van het Oosterpark (naast het bedrijventerrein). Omdat we bij Mindful Moving verschillende materialen gebruiken, vragen we je om handschoenen mee te nemen, ter bescherming van jezelf en elkaar.

Meer informatie

Meer weten over de visie van stichting In Mind & Body en het reguliere lesaanbod? Kijk dan verder op de website.