Yoga-tieners trakteren bij Reyerheem

Of ze iets konden doen voor de oudere mensen met kerst? Dat was de spontane vraag van de yoga-tienergroep van In Mind & Body aan het bestuur. Ze wilden het liefst zelf naar de mensen toe om iets lekkers te brengen en een gezellig praatje te maken. Het bestuur van In Mind & Body omarmde deze mooie kerstgedachte. Samen met Bakkerij Vos maakte zij het mogelijk dat de tieners in verzorgingshuis Reyerheem konden trakteren op gebak.

Koffie met gebak én een glimlach

Afgelopen zondag was het zover en kwam de jeugd met een doos vol kleurrijke kerstgebakjes op de koffie bij de bewoners van Reyerheem. Nadat de tieners
de taartjes keurig uitserveerden, schoven zij zelf ook aan bij de koffietafels. De bewoners genoten zichtbaar van de taart en de gezellige gesprekjes. Overal zagen de tieners twinkelende ogen en glimlachjes en dat was precies hun bedoeling.

Iets extra’s voor de medemens

Naast het reguliere lesaanbod zal In Mind & Body ook in het nieuwe jaar weer activiteiten organiseren voor mensen die dat net even extra nodig hebben. Het hoort namelijk bij de stichtingsgedachte dat de leden iets teruggeven aan de maatschappij. Net als het laagdrempelige lesaanbod en de vriendelijke lesprijzen, want In Mind & Body is er voor iedereen! Op www.inmindandbody.nl vind je meer informatie over de doelstellingen van de stichting en de lessen aikido, yoga/meditatie, tai chi/chi kung en capoeira.