Gezond kerstdiner voor leden van In Mind & Body

Zonder stress een heerlijk kerstdiner voor familie en vrienden op tafel toveren? En liefst nog gezond ook? Dat blijkt in de praktijk vaak een grote uitdaging. Daarom vroeg stichting In Mind & Body aan Marianne van Wijhe, kookgek en cateraar van de Groene Pollepel, een kerst-kookdemo te verzorgen. En zo werden de leden van de stichting en hun introducées getrakteerd op een smakelijke middag, vol inspiratie, heerlijke gerechtjes en handige tips.

Geen kerststress

Marianne ontving de deelnemers met een kopje thee en gevulde speculaas: gluten-, lactose- en suikervrij, én toch heel lekker! Daarna kookte ze, met hulp van enkele deelnemers het ene na het andere feestelijke kerstgerecht. Op het menu stonden onder andere pompoensoep met appel en tijm, gevulde komkommer met makreel en een trifle. Natuurlijk werd er tussendoor uitgebreid geproefd en was er gelegenheid om vragen te stellen. Om de kerststress maximaal te beperken, kregen de deelnemers ook de bijbehorende recepten van alle gerechten mee, duidelijk en stap voor stap beschreven. En als kers op taart: een heerlijk potje cranberrysaus! De kookdemo was een groot succes.

 

Meer informatie

De kookdemo is één van de extra activiteiten die Stichting In Mind & Body regelmatig organiseert voor haar leden. Informatie over reguliere aanbod van Aikido, Tai Chi, Chi Kung, Yoga & Meditatie, en Capoeiralessen vindt u op www.inmindandbody.nl. Bij vragen kunt u contact opnemen met marionbertels@hotmail.com of bellen met 06-48 46 59 02.

 

Kunt u zelf nog wat hulp en inspiratie gebruiken voor uw kerstdiner? Of wilt u meer informatie over gezond eten, de workshops of catering van De Groene Pollepel? Neem dan een kijkje op de website https://degroenepollepel.nl/, of vraag het Marianne van Wijhe via 06-36 16 81 56 of marianne@degroenepollepel.nl.