13 April Verwendag voor chronisch zieken en ex-patiënten

Verwendag voor (chronisch)zieken en ex-patiënten

Zaterdag 13 April a.s. bij


Locatie: Oude huishoudschool   Koninginneweg 150-Unit 11 Ridderkerk

 Van 9.30 tot circa 13.30h

Een geheel verzorgde ochtend, met lekkers bij de koffie/thee & lunch van Bakkerij Vos . Docenten geven s` ochtends mini workshops Chi Kung-Yin Yoga-Mindfulness /Meditatie.  En na de lunch kunt u genieten van een ontspannende massage. Docenten & vrijwilligers staan weer liefdevol voor u klaar.  Als afsluiting worden er 2 tassen met lekkers van Bakkerij Vos verloot onder de deelnemers. De dag wordt u geheel kosteloos aangeboden door de Stichting zelf.

Informatie of aanmelden kan via : marionbertels@hotmail.com of 06 48 46 59 02   of kijk op www.inmindandbody.nl

Er geldt een maximum aantal deelnemers voor de dag

 

Graag tot dan !